postavi novu temu
Pojedinci - ljubicica
Pojedinci
pregleda
5,402
komentara
62
0
0
Dali je moguće da devedeset posto pojedinaca Ne sme da se nadje sa parom i uziva u tuđoj ženi..
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 62
| broj strana: 6 | trenutna strana: 1

16/07/2018
Jako bolesno. Nije mi jasno šta takva bolesna osoba želi postići? Leči svoju bolesnu psihu i poigrava se drugima da bi njemu bilo bolje....
16/07/2018
Prosto logican odgovor iza toga profila se krije pojedinac ili neki par koji bi da se poigra sa sa svima.Bolesno...
16/07/2018
A šta reći za parove koji decidno navedu u opisu svoga profila da traže muškog pojedinca i kada im se kulturno obratite oni vas ne udostoje ni odgovora ili Vaš blokiraju.
13/07/2018
Isto tako je moguće da sto posto parova koje sam ja kontaktirao uopšte neće da odgovori na normalnu poruku. I to su parovi koji u opisu navode da su voljni za razmatranje pojedinaca.
08/07/2018
Za Biljanu, potpuno ste u pravu i podrzavamo vas stav. Vaznije je znati sta ne zelite ali je najbolje i kada znate sta hocete. Srecno
06/07/2018
Niko ne shvata da i pored svih zelja i htenja za nekima,nekom,nekim put nije lak,mislim ipak na normalne osobe i da sex je ipak posledica da kazem nekog fluida,gde podrazumeva se x faktora sto mentalnih,fizickih,komunikacionih itd,itd. Same slike,explicitne sta govore,sem da sve,svi imamo organe i ne znam koje osobe vise na njih reaguju a da zelje kontakt ili upoznavanje. Mi smo bili sa dva para,upoznali posve slucajno na letovanjima,ali nismo tamo imali sex vec vremenom kroz obicna druzenja i vidjenja usledila i intima. Ipak stil,izgled,sarm i jos kojecga utice na nesto vise pa i susret.
05/07/2018
Posto sam do sad pokusao 2 puta da odgovorim ali je to ostalo kod admina
ajd sad malo neznije .
Mislim da je profilna zelja koju ste postavili ta koja vam se mesa u pronalazenje pojedinca .
I ne smatram da je treba menjati ali ako zelite vise prosirite granice .
29/06/2018
Pozdrav svima, mi smo novi ovde, slazemo se da ima pojedinaca koji su navalentni i ne poštuju druge ljude, ali smo primetili da takodje ni pojedinke nisu za pohvalu. Mi ovde konkretno trazimo damu za susret sa nama a takodje bi voleli i susret dame sa damom, pisali smo samo pojedinkama poslali preko 20 poruka i samo jedna gospodja ili gospodjica se udostojila da odgovori.
27/06/2018
pa zavisi kako koo, mozda neko i sme,,
26/06/2018
Pa ljudi nisu svi pojedinci i parovi isti. Slazem se da se sa ovakvim pojedincima netreba petljati ali zato postoji blok opcija i cao.Ali ako od nekoga dobijete normalnu poruku nevidim razlog zasto ignorisati jednostavno odgovoris neodgovaras nam i dovidjenja prijatno
25/06/2018
Evo prepiske sa pojedincem profil Atego..Verovatno admin nece odobriti ovo nase pisanje ali da pokusamo.
Vidim da Eva sa zakopčanim mozgomodgovara, to što sam ja neoženjen to ste krive vi žene što tražite lepe zgodnevisoke nabildovanemuškarce sa bradom i gomilomnovca da trošina vas sa puno pažnje.To sve lepotice treba da se zasluži. Muškarci koji nisu gore navedenimogu i da umruvas to nije briga. Stvarnosi jadna.Za vas muškarac bez mozga je idealan sluga.Robot na čiviliku. TO JE PREPISKA SA POJEDINCEM .. NA NAŠEM PROFILU TACNO PIŠE ŠTA TRAŽIMO SVAKOME ODGOVORIMO NA PORUKU ALI NA OVAKVE PORUKE I SLICNOG SADRZAJA ŠTA DA ODGOVORIMO. Pojedinci eto zasto vas parovi ne žele.
24/06/2018
E upravo zbog takvih postoji taj problem pronalaženja partnera za sex ovde. Zbog većine nekulturnih pojedinaca i kompletnih idiota parovi misle da su svi isti. Zato ne odgovaraju na poruke itd itd...A sa druge strane ovo malo normalnih više i ne šalje poruke... Ne vidim poentu ignorisanja poruka, razmenite par rečenica pa onda sudite da li je normalan ili budala.