Najčešća pitanja


Ukratko o pitanjima i odgovorima korisnika
18 +
Simpatikus.com je isključivo namenjen punoletnim osobama! Ukoliko ste maloletna osoba, molimo Vas da odmah napustite ovaj sajt. Na svakoj strani je jasno naznačeno da je sadržaj Simpatikusa namenjen osobama koje imaju više od 18 godina. Molimo Vas da to poštujete! Ukoliko u komunikaciji sa nekim korisnikom primetite da se radi o maloletnom licu ili prilikom pretrage profila primetite snimke osobe za koju smatrate da je maloletna, molimo vas da nas o tome odmah obavestite. Ovo važi za sve ono što primetite na ovom mestu a da nije u skladu sa Zakonom.
Da li su moji privatni podaci zaštićeni?
Svi vaši privatni podaci su u potpunosti sigurni. Ovde pre svega mislimo na vašu email adresu i poruke koje ste razmenili sa drugim korisnicima kao i na sve druge privatne podatke koje ste upisali prilikom registracije.
Objavljivanje privatnih podataka u profilu
Bilo kakvo objavljivanje svojih ili tuđih privatnih podataka nije dozvoljeno. Ovo važi za bilo kakav vid objave broja telefona, email adrese ili bilo kojeg drugog privatnog konktakta van mesta koje je jasno naznačeno za to. Korisnici koji to ne budu poštovali - biće odmah izbačeni sa sajta!
Kako možemo biti sigurni u istinitost korisnika Simpatikusa?
Na žalost, niko na internetu ne može garantovati autentičnost osoba koje se predstavljaju slikama i izabranim imenom. Tako je i na Simpatikusu. Na vama je da procenite koliko su osobe sa kojima komunicirate iskrene i da li se lažno predstavljaju. Sve osobe za koje se utvrdi da koriste tuđe slike ili podatke drugih osoba - biće odmah izbačene sa sajta! Dnevno se obriše između 5 i 10 korisnika zbog lažnog predstavljanja ili postavljanja tuđih fotografija.
Neko je zloupotrebio moje snimke
Ukoliko je neko zloupotrebio vaše snimke, molimo vas da nas o tome obavestite putem naše kontakt forme. Potrebno je da tom prilikom navedete koji snimci su zloupotrebljeni i koja osoba je to uradila. Ovo možete učiniti i na samom profilu te osobe koristeći meni "prijavi zloupotrebu". Sve osobe za koje se utvrdi da koriste tuđe slike ili podatke drugih osoba - biće odmah izbačene sa sajta!
Neko je zloupotrebio moju email adresu (broj telefona)
Ukoliko je neko zloupotrebio vaše privatne podatke molimo vas da nas o tome obavestite putem naše kontakt forme. Potrebno je da tom prilikom navedete koji podaci su zloupotrebljeni i koja osoba je to uradila. Ovo možete učiniti i na samom profilu te osobe koristeći meni "prijavi zloupotrebu". Mi ćemo u ovim slučajevima, obzirom na moguće uznemiravanje, delovati što pre kako bismo to sprečili na vreme. Stepen naše tolerancije prema korisnicima koji objavljuju tuđe privatne podatke jednak je nuli i te osobe biće odmah izbačene sa sajta!
Da li u porukama možemo razmenjivati brojeve telefona, email adrese, ...?
Sve što želite u privatnim porukama drugim korisnicima možete razmenjivati. Ne postoje ograničenja. Međutim, ukoliko u porukama zloupotrebite tuđe podatke bez odobrenja vlasnika tih podataka bićete izbačeni.
Prostitucija
Prostitucija i profili koji istu nude, direktno ili indirektno - biće odmah izbačeni! Ovo važi za sve ono što Zakonom nije dozvoljeno. Molimo sve korisnike koji primete ovaj vid zloupotrebe da nas odmah o tome obaveste.
Da li je korišćenje sajta besplatno?
Sve funkcije sajta Simpatikus.com su potpuno besplatne osim slanja poruka drugim korisnicima. Ukoliko želite da kontaktirate nekog ili da odgovorite na pristiglu poruku, prethodno morate izvršili uplatu.
Kako možemo izvršiti uplatu?
Uplatu možete izvršiti kreditnom karticom. Podržane su Visa, MasterCard i Dina Card.