postavi novu temu
Gledati suprugu sa drugim - samii
Gledati suprugu sa drugim
pregleda
43,085
komentara
58
148
8
Pali me pomisao da se moja supruga jebe sa drugim,nagovarao sam je ali ona nece,a ja sam joj jedini muskarac i vec 16 godina u braku..dali ce ikada pristati?ima li slicnih koji su u tom uspjeli??
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 58
| broj strana: 5 | trenutna strana: 1

21/07/2019
Mi smo probali i jako je napaljivo, posle ovoga nam je sex još bolji, naravno mnogo zavisi i od zelje ali i onoga sa kim ste se upustili u ovo.
07/07/2019
To je jedna od veoma čestih fantazija muškaraca ali kod žena, najčešće, to je malo drugačije! I tu nastaju problemi - žene najčešće neće da slede muškarce u ovim fantazijama i bezuslovno odbijaju da o njima i razgovaraju! Mene lično najviše pali situacija u kojoj bih ja gledao svoju ženu kako je drugi jebe (mora baš ova reč, mora da je jebe!) i to onako dominantno, uzimajući je i ne pitajući je hoće li ona to ili ne, skida joj gaće i pomalo protiv njene volje, obara na krevet, širi noge i ulazi joj do jaja, dakle da ja to sve vidim ali da oni ne znaju da ja gledam. To stoga što svako moje prisustvo, i njihovo znanje o mom prisustvu, što se mene tiče, smanjuje nivo erotskog uzbuđenja kod mene. Ne uništava ga potpuno, ali ga smanjuje.
Radio sam dosta na tome da ovako nešto i ostvarim ali nisam uspeo. Bio sam jednom blizu ali na kraju ipak nije uspelo.
Šta jeste uspelo, i to nekloliko puta, je da pristane na trojku sa još jednim muškarcem. Ali, kao prvo, meni je bilo manje uzbudljivo da budem drugi, ravnopravan muškarac u trojci, a kao drugo, ja zapravo nisam tražio trojku nego potpuno potčinjen položaj, totalno poniženje od tog drugog muškarca, i tako sam se i postavljao prilikom tih igrica. To je opet za moju suprugu bilo nepodnjošljivo! Naučila je da budem uvek dominantan, muškarac u pravom smislu reči, i na ovu moju transformaciju prilikom trojke reagovala je uvek veoma negativno, htela je čak i da me ostavi!
Znači, tema ostaje izuzetno komplikovana i teška!
22/06/2019
ja sam moju gledao i bilo je jako napaljivo :)
21/06/2019
Meni je to totalno OK i uzivam dok nas on gleda i pri tom svi uzivamo. Iskustva su ne zaboravna i predobra. Uzivam full
20/06/2019
gledao bi je a i ljubio i lizao posle tudje kite
19/06/2019
Podeliću svoje mišljenje, meni recimo prija za vreme sexa dok slušam svoju ženu kako mi priča da želi da bude u sendviču, da mi puši palac a ja zamišljam da je to neko drugi jer me mnogo napali ta pomisao da je delim sa još nekim, i stvara mi se još veća želja da je žestoko razvalim. Nakon takvog sexa dosta obilnije svršim.
Ali moj problem je u tome što to moja supruga ne želi, i onda to radi samo da meni udovolji ( priča perverzije tog tipa u krevetu). Često posle sexa neće da razgovara jer je to uradila samo da me skine sa dnevnog reda i onda nastaju problemi, duri se itd.. Mi smo se dogovorili da ne pričamo o toj temi i da će ona meni reći ukoliko se stvari promene na tom polju, jer ona ne voli da joj namećem nešto što ona ne želi i što je protiv njenih moralnih vrednosti. Meni je dozvolila da kačim naše slike i da se dopisujem sa drugim parovima jer me to čini srećnim. Sa nekoliko parova sam bio na piću i razmanjivao sam iskustva, ali nikako da dobijem zeleno svetlo od žene, tako da sam dalje nastavio kao pojedinac da se družim sa parovima što njoj ne smeta. Bar kaže da joj ne smeta i da ne želi da zna ništa o tome, i da će ona kad se odluči prvo mene obavestiti. Njen najveći strah je od polno prenosivih bolesti, i strahuje da bi se naš odnos mogao promeniti nakon swinga. Moj savet je da ne forsiraš suprugu, vremnom će se kockice složiti ili neće, ali to nemožeš odmah da saznaš. Kao što recimo meni nije shvatljivo da neko jebe životinje, verujem da tako postoje ljudi kojima nije shvatljiva moja perverzija i želja za swingom.
18/06/2019
Samo je strpljenje bitno,jer u swing mzm,i ostale igrice ulaze ostvrani parovi uglavnim,tako ta cekajte, vredi cekati..ja sam strpljiv sa svojom.
18/06/2019
E pa evo moj odgovor.
Zelja mi je preko svega da je lizem kada je neko drugi izjebe.. To radim i sada samo sto sam ja taj koji jebe i posle lize.
A ljubjenje posle orala je takodje u samom vrhu zelja :)
17/06/2019
Da li bi se ljubili sa ženom koja je upravi popušila drugom muškarcu? Ili smo pimalo licemerni?
16/06/2019
Ima zanimljivih mišljenja ovde. Gledati ženu sa drugim...to u mašti pali mnoge muškarce, poznata stvar. Zanima me da li bi ti isti mušksrci lizali pičkicu svojoj ženi u koju je upravo svršio drugi muškarac, da li bi se ljubili sa ženom
04/05/2019
Bio sam sa nekoliko parova gde je suprug bio pasivan, snimao, gledao i masturbirao
Mislim da je kljuc svega, razgovor i dogovor
30/04/2019
Podržavam ono da nije dobro da komentarišu samo muškarci. Dajte da čujemo šta kažu o tome žene, da vidimo kako to izgleda iz njihovog ugla.