postavi novu temu
Gledati suprugu sa drugim - samii
Gledati suprugu sa drugim
pregleda
12,765
komentara
26
54
0
Pali me pomisao da se moja supruga jebe sa drugim,nagovarao sam je ali ona nece,a ja sam joj jedini muskarac i vec 16 godina u braku..dali ce ikada pristati?ima li slicnih koji su u tom uspjeli??
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 26
| broj strana: 3 | trenutna strana: 1

11/07/2018
U braku smo duze od 15 godina.Jos u zabavljanju sam primetio da me pali kada mi ,zena koju volim,prica dok je jebem,kako joj je bilo sa nekim bivsim.Veza je prerasla u brak,dosla su deca,a mi se i dalje volimo i zelimo kao prvog dana.Nisam ljubomoran,i to sto se moja zena svake godine,jednom ili dvaput pojebe sa nekim,meni je kao afrodizijak.Samo ko je probao,razumece..Moju suprugu pali sto moze da se jebe sa drugim,a da to ne krije od muza.Ja volim kada se ujutru vrati,a da se ne istusira.Mirise na spermu dok me ljubi,na sisama ima modrice,a ribica joj je jos vlazna od njenih sokica i ljubavnikovog svrsavanja.A onda sledecih nekoliko meseci savesna na poslu,divna majka i supruga,do sledece noci provedene sa nekim ko ce da je jebe citavu noc...
08/07/2018
prijatelju i ja moju nagovaram,ali nije jos pristal
03/07/2018
Gledati suprugu, kako uživa, uzbudjena, razuzdana, zadovoljna iz mog iskustva je vrhunski doživljaj...Njeno zadovoljstvo je i moje...
Naravno, moramo reći da je potpuno poverenje i apsolutno poštovanje jedno drugog, kao osobe u svakom smislu...neophodno!
01/07/2018
Mi još nismo probali ali moja partnerka je toliko agilna po tom pitanju da me već brine! Našli smo par za MMŽŽ treba da utanačimo termin . Ona odavno mašta o tome tako da sve zavisi samo od žena. Ako hoće hoće ako ne.. ipak je ovo jebeni Balkan.
23/06/2018
Nema lepše stvari
15/06/2018
Jovisa, pdrzavam tvoje razmisljanje jer sam i ja u slicnoj situaciji. Neznam hocu li uspeti ali intenzivno radim na tome vec duze vremena. Kada sa njom pricam otvoreno o tome da bi voleo da se sa nekim pojebe u trojci ili makar nasamo za pocetak ona odbija i kaze da sam lud. Ali kad joj to spominjem tokom sexa sve vise i vise prihvata i sazivi se u mojem glasnom mastanju o jos nekom koji je sa nama tokom sexa.
S druge strane upoznao sam divan par ovde na simpatikusu gde je situacija slicna mojoj to jest nasoj i zajednicki smo zapoceli akciju pa sad koja prva popusti, njegova ili moja a one nazalost neznaju za nas dogovor jer smo druzenje zapoceli ne spominjuci sex ali je bitno da moja zena prilicno gotivi naseg novog prijatelja, cesto se dopisuju i nadam se da cu je u neko dogledno vreme konacno videti na necijem kurcu jer mi je to zaista postala opsesija. Za pocetak kao sto i vi rekoste ne moram ja ni bti prisutan bicu zadovoljan samo da pristane da se pojebe sa njim, i onako cu saznati sve detalje kako je bilo a sto ce me zaista obradovati i napaliti....
02/06/2018
Ponekad je teško ženu nagovoriti na to, ali onda dolazi plan B. A, to je da u dogovoru sa nekim napraviš situaciju da je uporno muva. On sa jedne strane, ti sa druge strane nagovaraš, a KAO ne znate se. Možda upali. Jo to pokušavam skoro tri godine i mislim da će za koji dan da upali. On je zove telefonom sada, kaže mi sve šta su pričali, ja je nagovaram i dalje i mislim da će je ovih dana jebati, sa ili bez mene, još se ne zna, ali mislim da je skoro pristala. Namestiš situaciju da je nekako upozna i, naravno, mora da joj se dopadne.
01/06/2018
Pa Đole ako je tako kao štp napisa šta tražiš kao pojedinac na sajtu zasto nisi zajedno sa zenom ?
30/05/2018
I mene pali pomisao da gledam kako se moja žena jebe sa drugim. primetio sam to kada smo u društvu,pa opuštena atmosfera donese situacije da ona ili pleše sa drugim ili ćaska i pritom se dodiruju, tapšu po telu isl. od tada zamišljam kako je neko zadovoljava, a ja gledam i odmah se napalim.Pokušao sam joj to dati do znanja, onako izokolo, ali za sada nije baš oduuševljena time. biću uportan, mislim da bi to bilo fantastično!
29/04/2018
Samii a gde ti je fotografija supruge na profilu? Pojedinac pa pališ ljude po Simpatikusu a oni se primaju.
25/04/2018
Takođe 16 godina skupa i nikada nije probala drugi sem mog. Nagovarao sam je dugo i konačno pristala. Slijedi realizacija uskoro
23/04/2018
I KOD NAS JE BILO SLICNO,ALI NA MOJE NAVALJIVANJE PRISTALA JE I OD TADA SE JEBE KO STUKA...