postavi novu temu
Lazni parovi - True Speed
Lazni parovi
pregleda
907
komentara
18
0
0
Na osnovu cega Vi zakljucujete koji par ili zenska osoba je laznjak?
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 18
| broj strana: 2 | trenutna strana: 1

02/11/2018
Sta je lazni a sta pravi par?
Dali je pravi par onaj sto sa njim razmenjujete poruke?
Dali je pravi par sa onim sto se vidite na cam?
Dali je pravi par onaj gde se dame čuju telefonom i posle razgovora ako se dogovore vidimo uzivo i procaskamo.
Mislimo ovo zadnje , ali treba imati muda i videti se uživo.
Svaka druga priča je laž, vi nama ne odgovarate, mi tražimo nešto drugo i 1000 drugih opravdanja je dovoljno da se ukapira da taj par ne zanima ova priča,
01/11/2018
Kloklan je dao najbolju definiciju kako provaliti lazni par.
Imajmo na umu da se mnogi parovi plase da ih neko ne prepozna,
Ja sam imao tu ludost da je na jednom drugom sajtu, slika para jedna bila, ali par je bio skroz drugaciji, cak sam se jos vise odusevio kako izgledaju.

Sve je to lutrija...
01/11/2018
Vec smo sklopili poznanstva preko ovog sajta. Gde postoji volja, postoji i nacin. To sto kod nekog para koji nam se javi ne vidimo potencijal ili nam se ne svidjaju, to je druga tema.
24/09/2018
True Speed zapitajte i vi sami sebe šta želite i očekujete na ovom sajtu, s obzirom da niste u mogućnosti da stupite u kontakt niti odgovorite na poruke koje vam upute potencionalni parovi. Koliko ozbiljno da shvate upoznavanje sa vama kad čak niste ni u Srbiji.
24/09/2018
Nasi zaključci za ove tri nedelje na sajtu:
- velika većina ovde ne zna šta ustvari želi, izgleda da ih samo komunikacija pali i tu se sve završava
- velika većina ne čita uopšte šta piše na profilu (npr. da ne možemo da odgovaramo na poruke jer živimo u inostranstvu i nemamo broj u SRB mreži)
- samo je nekoliko pravih parova, rešenih i u nameri da ostvari swing kontakt, ostali izgleda da primoravaju svoje žene na ovo, džaba im i potpisane slike i skype. Pojedince je bolje ne komentarisati, sve naše primedbe (u komentarima) ne prolaze cenzuru administratora sajta
- treba imati želudac i biti na ovom sajtu

Toliko o tome za sada.
21/09/2018
bobavita cpl i eva i adam pa zar ne vidite da smo jedini parovi koji vode polemiku oko toga vama pozzostali ko vas j..e..
21/09/2018
bonavitacpl.... Ne spinujemo mi nista mi smo realni Sta znaci par na cam ako dama cuti a on prica, ili je dovoljno da ih vidite zajedno i to je par.Ok postujemo vase misljenje ali iz nekog naseg iskustva u ovoj prici a jako dugo smo u ovome znamo kako sve fukcionise ponavljamo postujemo svacije misljenje. A ŠTO SE TIČE BLOKA IGNORE SVAKOG DANA NAS PO 4-5 PAROVA BLOKIRAJU SA KOJIMA NISMO RAZMENILI NI JEDNU PORUKU ZAŠTO TO RADE SAMO ONI ZNAJU.
20/09/2018
Citam vase komentare,i mogu konstatovati da ste svi u pravu. Sve moze biti,i nista ne mora da znaci. Dakle, cista sreca...
20/09/2018
Eva, ne znam zasto spinujete temu kad je veoma prosta ( provera lažnjaka) kao i rešenje ( cam proverom do 100 odsto sigurnosti je li par ili soler). Što se nas tiče, ko izbegava cam ide na ignor a ostali mogu da gledaju u pasulj, horoskop ili koju već ideju imaju. Mi po savesti predložili ono što smo i sami proverili, a ostali kako hoće. POzz
20/09/2018
NIS To svakog dana susrecemo ovde da su svi mladi i svi traze mlade parove.Prosto zaborave koliko oni imaju godina ,I mnogo drugog od ponasanja razmene poruka komunikacije i na kraju izgleda pa sta znaci sto je mlad kada na slikama izgleda kao da ima 60 godina.
20/09/2018
Bonavitacpl .Opet da se vratimo na isto sta znaci cam nista moze da poturi prijateljicu poznanicu i da se zeza.Verovatno vasa iskustva su mnogo veca od nasih cim je cam presudan.Pa i da je tako kao sto kazete sta znaci da se sa nekim parom vidimo na cam kada su oni 400 km daleko znaci susret uzivo nikada.Niko nikomome ovde ne ispunjava zelje vec prosto nađu se sa sličnim željama koje budala da nekome ispunjava njihove snove.Jako dugo smo u ovome znamo sta cam moze da donese koje probleme snimanje i slike i razgovora i posle toga problemi.Ako se pak na cam vidi neko bez lica i jedan drugom mahnu i kojim slucajem se vide uzivo sledi razocarenje ali opet pitanje ukusa zelja i na kraju sta se obostrano zeli.Ali bez razgovora dama nema nista kada njih dve pricaju 15-20 minuta odmah se ukapira o cemu se radi dali su lazni ili pravi ili su ovde da se zezaju.
19/09/2018
eva i adam znaci bilo kakav kontakto obicno bude da smo stari a mi 36 42 al mi smo imali situaciju da i posle pet susreta ne napravimo nista a skoro dama dama dog i sex fantazija bar su nasa iskustva takva...