postavi novu temu
Lazni parovi - True Speed
Lazni parovi
pregleda
1,297
komentara
12
1
0
Na osnovu cega Vi zakljucujete koji par ili zenska osoba je laznjak?
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 12
| broj strana: 1 | trenutna strana: 1

04/01/2019
Mi smo vec nekoliko puta opomenuti od administratora sajta zbog upisivanja nedozvoljenih podataka, tako da jednostavno ne mozemo ovde to napisati.
01/11/2018
Kloklan je dao najbolju definiciju kako provaliti lazni par.
Imajmo na umu da se mnogi parovi plase da ih neko ne prepozna,
Ja sam imao tu ludost da je na jednom drugom sajtu, slika para jedna bila, ali par je bio skroz drugaciji, cak sam se jos vise odusevio kako izgledaju.

Sve je to lutrija...
01/11/2018
Vec smo sklopili poznanstva preko ovog sajta. Gde postoji volja, postoji i nacin. To sto kod nekog para koji nam se javi ne vidimo potencijal ili nam se ne svidjaju, to je druga tema.
24/09/2018
True Speed zapitajte i vi sami sebe šta želite i očekujete na ovom sajtu, s obzirom da niste u mogućnosti da stupite u kontakt niti odgovorite na poruke koje vam upute potencionalni parovi. Koliko ozbiljno da shvate upoznavanje sa vama kad čak niste ni u Srbiji.
24/09/2018
Nasi zaključci za ove tri nedelje na sajtu:
- velika većina ovde ne zna šta ustvari želi, izgleda da ih samo komunikacija pali i tu se sve završava
- velika većina ne čita uopšte šta piše na profilu (npr. da ne možemo da odgovaramo na poruke jer živimo u inostranstvu i nemamo broj u SRB mreži)
- samo je nekoliko pravih parova, rešenih i u nameri da ostvari swing kontakt, ostali izgleda da primoravaju svoje žene na ovo, džaba im i potpisane slike i skype. Pojedince je bolje ne komentarisati, sve naše primedbe (u komentarima) ne prolaze cenzuru administratora sajta
- treba imati želudac i biti na ovom sajtu

Toliko o tome za sada.
21/09/2018
bobavita cpl i eva i adam pa zar ne vidite da smo jedini parovi koji vode polemiku oko toga vama pozzostali ko vas j..e..
20/09/2018
Citam vase komentare,i mogu konstatovati da ste svi u pravu. Sve moze biti,i nista ne mora da znaci. Dakle, cista sreca...
20/09/2018
Eva, ne znam zasto spinujete temu kad je veoma prosta ( provera lažnjaka) kao i rešenje ( cam proverom do 100 odsto sigurnosti je li par ili soler). Što se nas tiče, ko izbegava cam ide na ignor a ostali mogu da gledaju u pasulj, horoskop ili koju već ideju imaju. Mi po savesti predložili ono što smo i sami proverili, a ostali kako hoće. POzz
19/09/2018
eva i adam znaci bilo kakav kontakto obicno bude da smo stari a mi 36 42 al mi smo imali situaciju da i posle pet susreta ne napravimo nista a skoro dama dama dog i sex fantazija bar su nasa iskustva takva...
19/09/2018
Eva i Adam, Ne znam o čemu vi, ali tema su LAŽNI profili ( parovi, cure, muški - nebitno) , odnosno kako ih otkriti na vreme. U te svrhe je cam savršena (i za nas obavezna) a ostalo ( da li odgovaraju, da li ispunjavaju zahteve opisane na profilu itd) - to je druga tema, zar ne ?
Nama se cam provera pokazala nepogresivo
17/09/2018
Zar ima razlike da li je žena,par, ili pojedinac? Mnogi su na profilnoj lepi kao lutke :) ali lako se sve proveri. Mi ne dozvoljavamo dugo kuckanje , žickanje slika, razvlačenje, nego vrlo brzo tražimo ( i nudimo) cam proveru. Ako izbegava, odugovlači, mrljavi - block.
Mada istina je da mnogi prođu i cam proveru, počne dogovaranje ali se isprepadaju kad treba susret u RL. Samo nestanu.
Mislili smo da je zato što tražimo mlađeg ali po komentarima drugih parova-nije tako
13/09/2018
poziv dama dama pre bilo cega dogovor za pice. Ovde upoznali nekoliko divnih parova sa nekima se i druzili ko hoce i želi uvek pronadje.