postavi novu temu
Lazni parovi - True Speed
Lazni parovi
pregleda
568
komentara
13
0
0
Na osnovu cega Vi zakljucujete koji par ili zenska osoba je laznjak?
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 13
| broj strana: 2 | trenutna strana: 1

21/09/2018
bobavita cpl i eva i adam pa zar ne vidite da smo jedini parovi koji vode polemiku oko toga vama pozzostali ko vas j..e..
21/09/2018
bonavitacpl.... Ne spinujemo mi nista mi smo realni Sta znaci par na cam ako dama cuti a on prica, ili je dovoljno da ih vidite zajedno i to je par.Ok postujemo vase misljenje ali iz nekog naseg iskustva u ovoj prici a jako dugo smo u ovome znamo kako sve fukcionise ponavljamo postujemo svacije misljenje. A ŠTO SE TIČE BLOKA IGNORE SVAKOG DANA NAS PO 4-5 PAROVA BLOKIRAJU SA KOJIMA NISMO RAZMENILI NI JEDNU PORUKU ZAŠTO TO RADE SAMO ONI ZNAJU.
20/09/2018
Citam vase komentare,i mogu konstatovati da ste svi u pravu. Sve moze biti,i nista ne mora da znaci. Dakle, cista sreca...
20/09/2018
Eva, ne znam zasto spinujete temu kad je veoma prosta ( provera lažnjaka) kao i rešenje ( cam proverom do 100 odsto sigurnosti je li par ili soler). Što se nas tiče, ko izbegava cam ide na ignor a ostali mogu da gledaju u pasulj, horoskop ili koju već ideju imaju. Mi po savesti predložili ono što smo i sami proverili, a ostali kako hoće. POzz
20/09/2018
NIS To svakog dana susrecemo ovde da su svi mladi i svi traze mlade parove.Prosto zaborave koliko oni imaju godina ,I mnogo drugog od ponasanja razmene poruka komunikacije i na kraju izgleda pa sta znaci sto je mlad kada na slikama izgleda kao da ima 60 godina.
20/09/2018
Bonavitacpl .Opet da se vratimo na isto sta znaci cam nista moze da poturi prijateljicu poznanicu i da se zeza.Verovatno vasa iskustva su mnogo veca od nasih cim je cam presudan.Pa i da je tako kao sto kazete sta znaci da se sa nekim parom vidimo na cam kada su oni 400 km daleko znaci susret uzivo nikada.Niko nikomome ovde ne ispunjava zelje vec prosto nađu se sa sličnim željama koje budala da nekome ispunjava njihove snove.Jako dugo smo u ovome znamo sta cam moze da donese koje probleme snimanje i slike i razgovora i posle toga problemi.Ako se pak na cam vidi neko bez lica i jedan drugom mahnu i kojim slucajem se vide uzivo sledi razocarenje ali opet pitanje ukusa zelja i na kraju sta se obostrano zeli.Ali bez razgovora dama nema nista kada njih dve pricaju 15-20 minuta odmah se ukapira o cemu se radi dali su lazni ili pravi ili su ovde da se zezaju.
19/09/2018
eva i adam znaci bilo kakav kontakto obicno bude da smo stari a mi 36 42 al mi smo imali situaciju da i posle pet susreta ne napravimo nista a skoro dama dama dog i sex fantazija bar su nasa iskustva takva...
19/09/2018
Eva i Adam, Ne znam o čemu vi, ali tema su LAŽNI profili ( parovi, cure, muški - nebitno) , odnosno kako ih otkriti na vreme. U te svrhe je cam savršena (i za nas obavezna) a ostalo ( da li odgovaraju, da li ispunjavaju zahteve opisane na profilu itd) - to je druga tema, zar ne ?
Nama se cam provera pokazala nepogresivo
18/09/2018
bonavitacpl. Šta znaći cam pa i razgovor dama nista, jer posle toga usledi daleko ste stariji ste .mladi ste itd.Mnogo su veca razocarenja kada se sa tim parom vidite uzivo upoznate vecina zena nezna sta je snaslo jer su pod pritiskom muza prihvatile ovu igru.Koliko dama sme da se cuje sa drugom damom to na prste jedne ruke moze se izbrojati.A na cam ona gleda u pod a on veze prica kao navijen.Ali ok svako ovde trazi sta mu odgovara bar iz nekog naseg iskustva.
17/09/2018
Zar ima razlike da li je žena,par, ili pojedinac? Mnogi su na profilnoj lepi kao lutke :) ali lako se sve proveri. Mi ne dozvoljavamo dugo kuckanje , žickanje slika, razvlačenje, nego vrlo brzo tražimo ( i nudimo) cam proveru. Ako izbegava, odugovlači, mrljavi - block.
Mada istina je da mnogi prođu i cam proveru, počne dogovaranje ali se isprepadaju kad treba susret u RL. Samo nestanu.
Mislili smo da je zato što tražimo mlađeg ali po komentarima drugih parova-nije tako
13/09/2018
Najcesce na osnovu slika koje sociopata iza laznog profila postavi. Pozadina odaje puno detalja , recimo da li je osoba na slici neka random sa neta i sa drugog podneblja u odnosu na nase. I na osnovu jos par stvari koje se kod takvih u kontinuitetu ponavljaju ali ne bih da navodim i da im olaksavam bolesnu zabavu.
13/09/2018
poziv dama dama pre bilo cega dogovor za pice. Ovde upoznali nekoliko divnih parova sa nekima se i druzili ko hoce i želi uvek pronadje.