postavi novu temu
Kredibilitet profila - CVIKO-ANA
Kredibilitet profila
pregleda
6,353
komentara
56
14
1
Obzirom da je ovde kredibilitet profila pod najvecim znakom pitanja a profil aleksandar je naveo svoje lose iskustvo to me je ponukalo da postavim novu temu za koju sam siguran da ima dosta zainteresovanih. Svaki profil da ima statistiku:
-poslatih poruka
-primljenih poruka
-poslatih odgovora na poruke
-prosecno vreme odgovora na poruku
-ocenu korektnosti u komunikaciji od 1-10
-ocenu postovanja dogovora od 1-10
-preporuku drugim clanovima od 1-10
-lakoca u dogovaranju susreta od 1-10
-ocena korektnosti pri prvom susretu od 1-10
jedna recenica o profilu ukratko kada i taj drugi profil potvrdi da je doslo do susreta. Pored profila da stoji prosecna ocena u vezi svega kao i na galerijama.
To ne bi bilo resenje svih problema ali bi u vecini smanjio one najosnovnije i najvece. Siguran sam da imate i Vi neke konstruktivne predloge.
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 56
| broj strana: 5 | trenutna strana: 1

27/06/2019
Izvinjavam se zbog davanja pogresne informacije, razmenjivali smo poruke sa parom Nevenaneno76 koji trenutno nisu u Srbiji i dogovorili smo susret 02-07.07. kako nam vreme dozvoli jer smo uvek u nenormalnoj guzvi. Definitivno je par Nena..Neven... neko drugi, mada vrlo slicno ovom koji smo naveli. Razmenili smo i brojeve telefona i kuckali malo poruke viberom, sve je sasvim normalno, ovih dana cemo se cuti kada svo cetvoro budemo u isto vreme zajedno. Mi razumemo kada neko iz bilo kog razloga ne zeli susret ali ako se vec dogovori, trebalo bi to ispostovati ili napisati neku rec, da ne zele susret.
26/06/2019
Da li se neko susreo sa osobama profila koji se spominju u poslednjim komentarima? Mi smo se dogovorili za vidjanje ali kada je trebalo da preciziramo, odjednom nestali
26/06/2019
I mi smo komunicirali sve kao ok onda razmjena nekoliko fotki a on šalje fotke neke manekenke pa nekog muškarca to nije ni slično fotkama na profilu.Pitamo šta je sa zajedničkim fotkama i on se počne gubiti kao biće uskoro neka bezveze priča pa onda nestane i kada pitamo da li je drkadžija onda nedolicne poruke a zajednickih i dalje nema i naravno block.
26/06/2019
Za milf: na osnovu cega ste to zakljucili? Mi smo 2 dana razmenjivali poruke i nije bilo nikakvih ispada i sumnji a mi smo vrlo sumnjicavi? Doduse, od sinoc nismo imali kontakt.
25/06/2019
Onako da se zna Nena..Neven...je drkadžija sakriven iza profila koji je kao par.
18/05/2019
Za bonavitacpl, misljenja smo da ipak treba da postoji neka zelja da bi usledilo upoznavanje, eventualno telefonski kontakt pre susreta, mi kameru uopste ne koristimo jer imamo odraslu decu koja mnogo bolje barataju sa svim tim i necemo da rizikujemo bilo sta. Naravno da svako ima pravo da zahteva sta smatra da je po njemu neophodno radi autenticnosti kao sto to druga strana moze i odbiti.
21/01/2019
Koliko ovde ima profila što su plod nečije mašte. Probajte da razmislite ko stoji iza toga.
18/09/2018
Лако је проверити истинитост профила ( kам провера у старту, најкасније другог дана од почетног контакта а за избегавање и одуговлачење - блок без предомишљања).
Тешко је проверити праве намере и спремност тог који се јавља. Углавном су то особе неспремне за сусрет у РЛ, несигурне итд па збришу кад се спомене уживо сусрет.
26/08/2018
Pozdrav za Despota. Jako cudno ali vlasnike i administratore nije bas briga dz se poveca kredibilitet. Mislim ni da komentar nece objaviti kao sto mi nekoliko nisu objavili gde sam vrlo kriticki pisao.
22/08/2018
Pametna tema jako.... U to treba da da se uključe u vlasnici i administratori sajta... Npr imao sam dogovor devojkom odavde sve ok, razmena broja slike i itd i kad sam trazio sliku sa svojim imenom i i datumom, dobio sam blokadu profila...
12/07/2018
Mislim da ste u nekim stvarima isuvise kruti ali to je Vase pravo. Mi mnogo puta izbegavamo susret ako nam nesto ne odgovara ili je sumnjivo. Sve dok zaista ne bude bilo bar malo zelje to se ne moze dogoditi. Cesto se desava da druga strana hoce brzo susret a mi nemamo takvu zelju bar ne u tom trenutku i to nekome moze znaciti da imamo problem. Imamo problem jer nismo dovoljno zeljni susreta a tek kada je slobodno vreme u pitanju, to je tek prica za sebe.
10/07/2018

Eva i Adam, ni prica to sa damom ne mora biti ni blizu istine ali se opet mora nesto uciniti pre susreta. Postoji tu jos jedna stvar a to je vrlo zlonamerno ocenjivanje jer ako recimo ne budes zainteresovan za nekoga taj moze napisati sta hoce i ocrniti te do besvesti a bez bilo kakvog dokaza. Mi smo kao ljudi jako losi i tako nas se sve i vraca. Koliko covek izgubi vremena pisuci poruke ovde za vrlo malo rezultata da sigurno nije vredno ali kome to nije smisao zivota i ima nesto nevezano za Simpatikus, to mu dodje kao promena. Pozdrav za vas i lepo se provedite na Adi Bojani.