postavi novu temu
inc - ivana
inc
pregleda
9,224
komentara
24
29
8
ima neko iskren da ima incest i da moze to dokazat drkađije me nezanimaju
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 24
| broj strana: 2 | trenutna strana: 1

17/09/2018
Ja sam imao sa punicom grupnjak i pfijateljem i dan danas se druzimo
21/08/2018
Ja sam imao kao mali sa sestrom od tetke. Ja sam imao 8,9 god ona 9,10.
Odlicno se secam svih detalja, da vam ne pricam sad sta smo sve radili ali igrali smo se sefa i sekretarice. LJubio sam je po vagini iako nista nije moglo tu da se okusi lepo ni vidi.
E sad, ja imam 30 godina, ona 31. Da li ona pamti to i sta li ona misli o tome? :)
16/06/2018
Kako se dokazuje incest ovde? Drugo i mnogo vaznije, ovde je zaista mnogo sarenih ljudi, misli i fantazija. Incest je sex sa krvnim srodnikom i kada se to dogodi, priroda je pokazala kakve grozne genetske devijacije su izvesne. Meni je neverovatno da ljudi imaju tako uzak pogled na seksualnost da stavljaju incest ispred feantasticnih mogucnosti i pojavnih oblika sexualnog ponasanja sa osobama koje nam nisu srodnici. Dakle, incest je bolest i tako ga treba tretirati. Imam nultu toleranciju za sve slabice koji uzivaju u ovakvom sexu.
21/04/2018
ima kako ne ...
06/04/2018
naravno da ima iskrenih,,
03/04/2018
Da, ja sam imao takvo iskustvo, ali sta sa tim?
02/04/2018
Želim da razmenim savete u vezi incesta sa ženskom osobom koja ima iskustva u incestu
01/09/2017
i ja sam imao incest vezu , i to sa sestrom i bilo nam je super , sada je ona udata a ja ozenjen i nevidjamo se cesto ali kada se vidimo ako nam prilika dozvoli druzimo se i uzivamo , preko oglasa razmenio sam dosta poruka o incestu i u Srbiji je dosta incest veza , ako su na dobrovoljnoj bazi netrba braniti ve uzivati jer je sex u incest vezi zesci neko u normalnoj vezi zato ko je u inc vezi neka uziva ako nije neka proba nece se pokajati ...
14/02/2017
Ja sam imao incest sa tetkom (maminom rodjenom sestrom)
Dakle,bio sam dete oko desetak godina,tetka je trebala da ode nekim poslom do susednog sela(inace zivleli smo u komsiluku) i povela me sa sobom da ne ide sama jer prolazi kroz sumu.U povratku me je skrenula sa tog puta da je sacekam da pisa.ja sam stajao sa strane i kad sam se okrenuo video sam crnu picku jer je u tom momentu navlacila gace.primetila je to
dosla do mene,uhvatila me za ruku i povela malo dalje. pitala me razne stvari u vezi sexsa itd itd. Posle par meseci desilo se da smo nekeko ostali sami.Skinula mi je gace i pocela da me mazi,kasnije me i uzjahala. bilo mi je lepo ali nisam svrsio nisam ni znao sta je to......normalno o tome smo cutali. bilo je tako jos par puta. udala se kasnije i zivela u braku bez dece. Nikad na tu temu nismo pricali. Pre dve godine joj je umro muz a ona otisla u Staracki Dom. Otiso sam letos da je posetim jer sam bio u njen grad i posle rucka otisli u setnju. Ja sam zapoceo tu temu. Prvo se postidela i pocela da izbegava.Mislila je da se ja toga i ne secam. Otvoreno sam je pitao za sex. Prvo nije htela ,komentari su...Jesi lud..Ja sam stara ima (66 god) i svasta nesto. Ja sa je prekinuo i navali na nju.Vatacina usred parka. Odgurnula me i posla. ljutito.Stigao je i kasnije u kolima uz ivinjenje i bla.bla .bla , malo je popustila. Kada smo se pozdravljali na rastanku, na kvarno sam joj uvalio jezik. Prihvatila je da ponovu udje u kola i da to raspravimo. Pomeri sam auto sa puta i kad sam stao navalio na nju.Pristala je i pao je sex koji nikada u zivotu necu zaboraviti. Jos dva puta smo ponovili,kad god odem i sve je boljei bolje. Istinito i iskreno. jeste matora baba i nije neka riba,ali voli kurac i lepo nam je. Valjda i incest pali..
21/07/2016
ja sam imao kao mali sa sestrom od tetke a kasnije sa bratanicom(cerkom brata ob tetke).
30/06/2016
imam sa cerkom od brata
08/12/2015
E,sto reci???Imam mjerila u svojim razmisljanjima i nikoga u rodbini ne posmatram kao sexsualni objekt