postavi novu temu
Swing iskustva-price,dozivljaji... - Spartacus
Swing iskustva-price,dozivljaji...
pregleda
1,944
komentara
3
4
1
Ispricajte vase prvo swing iskustvo kroz pricu
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 3
| broj strana: 1 | trenutna strana: 1

01/07/2018
Ovde kad neko postavi neku temu, ne prica se dozivljaj nego masta...
30/06/2018
Kad vam se toliko svidelo da napišem još jedan doživljaj. Isto je bilo davno. Tad nije bilo mobilnih i Facebooka. Družilo se u kućama ili kafanama. Ja i supruga mladi, sa malom decom smo živeli u svojoj kući. Deca su bila mala i rano su išla na spavanje, nije kao sad. Često nam je, možda skoro svako veče, dolazio jedan drugar, tako sedimo, malo se igramo s decom, oni odu na spavanje, mi troje ostanemo i gledamo TV i razgovaramo, zezamo se. Uvek je bio fin i kulturan. Naravno, kad se zezamo, počnemo nekad i masno. Bio je stariji od nas desetak i više godina. U tim šalama se zezamo, naravno i oko sexa. Pohvali se on kako je imao prilično žena i kako je bio dobar u tome. Tako nešto. Jedne večeri, ja i žena dok smo se tucali, pitam je ja, šta misliš da li laže, ona kaže, otkud znam. Razgovaramo tako dok se jebemo. Kažem joj ja, šta misliš, da li bi valjalo sa njim, ona, ko zna, možda. Ja, možda i ne bi bilo loše, blizu je, ona ćuti, ne opire se.
E, jedne večeri, ja sam na taj razgovor i zaboravio skoro, sedimo tako, malo kasno jer je zima. Moja žena je uvek bila opušteno obučena u kući, ili helankee, ili neka mala suknjica. To veče u kratkoj suknjici. Sedela je tako preko puta njega, morala ponekad da ustane, sedne, prekrsti noge, svako bi je pogledao, on se onako ustručava. Padne njoj na pamet da donese neki lep alkohol. A, znam dani ona, ni ja, ni on ne pijemo, ali ajde da se malo zezamo. Na moje iznenađenje i on uzme čašicu tog pića, zaboravio sam koje. Njih dvoje po čašicu. Ajde još po jednu. Ona prekrsti ponovo noge, vidim joj na tren bele gaćice, mislim, mora da je i on video. Popiše, mislim, po tri čašice, malko ih uhvatilo jer ne podnose alkohol. Smejemo se, zezamo, gledamo TV. U jednom trenutku moja žena pita, mogu li da sednem tu. Pored njega, pošto je sedeo na trosedu, bilo mesta. Ja i on u istom trenutku. MOŽE. Ona sedne blizu njega, veoma blizu, on gleda moju reakciju. ona počne da ga mazi po kosi. on miran i gleda u mene. Poljubi ga u obraz, on i dalje miran i gleda u mene. Ona mu stavi ruku na kurac, bio u šorcu. E, sad više nije izdržao, poljubi je u usta, i ona njega, počnu da se ljube, on pogleda u mene, ja miran, počne da je vata, Ruku pod kratku suknjicu, ona uzdahne. Izvadi mu kurac i počne maziti.Kurac tvrd, veći od mog. Kaže on, ide do kupatila, ja razvučem trosed, počnem da ljubim i skidam ženu, ostane samo u gaćicama, Polumrak u sobi, Ja sednem na krevet, ona se malko sagne i puši mi, natrćena. On dolazi, vidi nju natrćenu, polako joj skida gaćice, ona vrcka dupencetom, odmah joj ga je zabio, valjda misleći da se osle ne predomisli, čujam njeno uhhhh. Više nije mogla da puši, samo sagla glavu pored mene i uzdisala. Zabio joj je otpozadi. Čujem iz nje neobičan, stidljiv uzdah. On opet ustane i do kupatila. Ona mi slatko kaže, ja svršila, poljubim je. On dolazi, legnemo svi troje, on joj polako gurne glavu prema njegovom kurcu, ona mu puši lagano, vidim da uživa, umela je to super da uradi, nežno, ja joj gurnem kurač otpozadi jer je on ležao na leđima i ona mu pušila, lagano sam joj zabijao da ne svršim jer sam se uzbudio. Promenemo pozu, ja legnem na leđa, ona sedne na mene i lagano meša na mom kurcu, on priđe iznad moje glave, gurne joj ga u u sta, ona meša na meni , a njemu puši, velika, dlakava jaja se klate iznad moje glave. Nisam više mogao da izdržim, svršio sam. E, sad ju je počeo jebati na sve načine Prvo je bio odgore, razvaljivao, gužvao, onda je grubo podigne na sebe, da u meša na kurcu, mešala je kao luda i opet čujem stidljivo uhhhh, svršila. Videći da je svršila, postavi je dole, podigne nogice na ramena i grubo joj ugura, što grublje. U jednom trenutku ga izvadi iz nje, počne je prskati svud po stomaku i sisama, ona ga za to vreme mazi po kurcu. Svu je isprskao po grudima, stomaku pa čak i vratu. Obriše je lagano i poljubi u obraz.
29/06/2018
Prvo swing iskustvo je bilo ovako. Ja i žena smo ponekad razgovarali o tome. Tada nije bilo lako stupiti s nekim u kontakt, jer je to bilo pre oko 20 godina. Možda i više. Tada nismo bili sigurni šta želimo, ali smo bili radoznali. Nađem oglas u novinama, par traži par, da se upozna ili tako nešto slično. Mobilni telefoni se tek pojavili. Javim se na oglas. Muški glas kaže da se upoznamo, popričamo. Ja i žena radoznali, opušteni jedno veče u Novi Sad. Nađemo se u nekom kafiću. Moja žena u mini suknjici, opuštena crna kosa, privlačna. Nađemo se sa njima, par lepog izgleda, naših godina, ona u nekoj kratkoj haljinici, privlača. Sednemo u kafić. Primetim da on gleda u nogice moje žene jer se suknjica povukla nagore i butine samo sevaju. Naravno, tako nešto i njegova. Opuštena priča, malo alkohola. Svidimo se jedno drugom. Predloži on u jednom trenutku da odemo kod njih u stan, da se jebemo svako sa svojom ženom i da se posmatramo. Mi ćutimo. Moja žena ćuti, nema protiv. Pa, hajdemo. Svako svojim kolima. Oni ispred, mi iza njih. Kažem mojoj ženi, šta ćemo. Ona slegne ramenima. Došli kod njih u stan. Ona skuva kafu, popijemo, zezamo se. Hajdemo u spavaću sobu. Oni počnu da se skidaju i ljube. I mi, naravno. Krevet velik, soba polumračna. Legnemo svi četvoro na krevet, još ne skinuti skroz. Moja žena u crvenom lepom vešu, njegova u crnom. Oni su pre nas imali takva iskustva. Legnemo tako da u sredini budu žene, čini mi se. Nastavimo, skinemo se polako skroz. Posle kratkog vremena vidim da on mazi moju ženu. Ona se ne opire. Pružim ruku i ja da pomazim njegovu. Isto joj ne smeta. Mazimo ih tako. Odjednom, njegova žena pređe kod mene i počne da me ljubi, on istog trenutka počne da vata i ljubi moju ženu. Žena me pogleda i nastavi sa njim. Vidim kako joj blago gura glavu prema njegovom kurcu, moja žena odbija. Tako dva puta. U tom trenutku njegova žena počne meni da puši, lepo polako. Moja žena, videći to, počne i ona njemu da puši. Puše nam obadve. Posle izvesnog vremena on počne da jebe moju ženu, a ja njegovu. Jebali smo ih tako u raznim pozama, neko vreme. Ja svršim po njegovom otpozadi po guzi, on ustane i isprska moju po stomaku. Ležimo malo svi četvoro, zadovoljni. Posle rastanka vozeći se u kolima, morao sam stati, još napaljen, da mi žena popuši u kolima.