postavi novu temu
Sex igračkice - parbeogradd
Sex igračkice
pregleda
477
komentara
6
0
0
Koje sve sex igračke posedujete i koliko često ih koristite ?
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 6
| broj strana: 1 | trenutna strana: 1

25/03/2019
Posedujemo lepu kolekciju vibratora-raznih velicina i oblika,vaginalne kuglice,nakit za klitoris,navlake za penis,vibro kuglice... Intenzitet koriscenja ide od : skoro svaki put , pa do momenata da ih se uzelimo. Definitivno su neizostavni deo ljubavnog cina.
21/03/2019
Vaginalne kuglice, vaginalna pumpa, vibrator, dupli staklene dildo ,rucna izrada klito pumpe,sto se moze videti na fotkama, prsten za usta, stipaljke za bradavavice, lisice, plasticni analni dildo za stimulaciju prostate, klistir za izvodjenje enema, lisice ,presten za penis i testise. Koristimo kad god imamo vremena bar jednom nedeljno po nesto iz asortimana.
20/03/2019
vecina parova koja masta o swingu ima dosta igračaka.To su prvi koraci gde zelis mastu da pretvoris ujavu.Mi imamo dosta igracaka i ako smo u swingu rado ih koristimo kada smo nas dvoje a i u swingu ih koristimo pogotovu dame između sebe ume da bude jako uzbudljivo i gde muskarci mogu mnogo toga da nauce, jer vecina misli da je sve u kurcu a kada vidis dame kako to rade i uzivaju postidis se svoje gluposti. Zato svima savetujemo da uvek u svom ormanu imaju po neku igracu i razviju mastu.
16/03/2019
Dva vibratora,kuglice,analni kupe,jedna navlaka...A koliko cesto? U jednom periodu cesce u drugom ne. Cak i na Adi...
16/03/2019
Lisice povez za oči i kuglice
15/03/2019
Jedan dildo jedan vibrator i jedan butt-plug.
E sad koliko cesto... nekad po dva meseca ih ne pipnemo zaboravimo da postoje
a nekad zaredjamo svaki dan. Nema pravila.