postavi novu temu
Samo za PAROVE - komsa_i_ja
Samo za PAROVE
pregleda
946
komentara
3
6
0
Pitanje glasi
Da li ste za jedno vecernje okupljanje ?
U nekom prostoru poput kluba ,kafica ,kafane ...
skrivenog od tudjih ociju , a da poradimo na tim upoznavanjima
posto vidimo da postoje razne teme otvorene ka sustini istoj !!!!
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 3
| broj strana: 1 | trenutna strana: 1

19/08/2018
Uglavnom su ovde vecina ne informisani ili polu informisani.Misle da sve znaju ustvari jako malo znaju o svemu. Imate 8 septembra na solavu u Beogradu okupljnje i upoznavanje parova do sada ima prijavljeno preko 40 parova.Nema sexa nema niceka samo upoznavanje uz pice cisto da se razbije ta fama kako upoznati neki par.Obaveza je da pristojno budes obucen za takvu priliku i naravno platis ulaznicu.Ako zelis nesto vise sa nekim parom izadete van objekta i odete gde zelite.Ali licno mislimo da zainteresovanih parova ovde nema za tako nesto,
17/07/2018
Pozdrav Marko .
Hvala ti sto si bar zapoceo ovu nasu temu ,iako si malo skrenuo sa nje .
Tema nije daj da se nadjemo negde da se po napijemo pa cemo u mracnom kutku da se izjebemo po mogucnosti na nekom duseku itd .
Pitanje je jasno I gtlasno Da li ste da se UPOZNAMO !!!
I vazi za PAROVE!!!
Posle 7 dana od objave niko ni da napise ne da nismozainteresovani da jesmo .
16/07/2018
U Beogradu postoje dva swing kluba gde je zamišljeno da se istomišljenici okupljaju, a ako požele i druže. U praksi je to sasvim drugačije. Klubovi su uglavnom prazni ili poluprazni, a u gosti su uglavnom ekipe koje se već znaju i druže. U principu su to prilično zatvorene ekipe. Upoznali smo na taj način neke parove, sa nekima se i družili, ali mnogo je više bilo propalih večeri. Naš savet je da ne idete sami već sa nekim koga poznajejete.