postavi novu temu
Cam-sex - True Speed
Cam-sex
pregleda
1,016
komentara
5
19
0
Pitanje za sve
Da li imate iskustva u uzajamnom posmatranju drugih prilikom seksa ili masturbacije preko kamere? Dobili smo nekoliko ponuda kako od parova tako i od pojedinaca ali i od pojedinki, pa nas zanima mišljenje prvenstveno parova ako je neko imao iskustva u ovoj vrsti druženja.
Pozdrav svima
Prikaz komentara
ukupno pronađeno: 5
| broj strana: 1 | trenutna strana: 1

24/03/2019
Da, naravno. Vise puta preko vibera....Super je....
14/03/2019
Sa jednom partnerkom sam imao par puta sex pred camerom,na jednom sajtu,da ne pominjem,bilo je ludo,mada nismo dozvoljavali da nam se vide lica,preko telefona,bezbroj puta,strasno napaljujuce.ona je samo tako svrsavala,kao i on sa druge strane.
imao sam i sam iskustva na pojedinim sajtovima
Sada trenutno uzivam sa mladim parom koji uzivaju da ih neko posmatra,prilicno lep osecaj,mada je trebalo duze vremena da se upuste u to ,dok nisam dokazao koliko sam diskretan i koliko postujem njihova pravila igre,i dalje samo posmatram,bez kontakta
10/03/2019
Mi smo par puta Imali seks telefon i posmatrali se zena je uzivala u tome trebate probati uzbudljivo je
08/03/2019
Sa ovakvom zenom vi mozete sve pa cak I to..
07/03/2019
Pretpostavljam da je vecina muske populacije imala iskustvo masturbacije na cam... Buduci da je moja partnerka blagi egzibicionista, pokusao sam je nagovoriti da proba. Na moje iznenadjenje veoma joj se dopalo i vremenom je postala redovna u tome. Iskreno je uzivala dok je masturbirala ispred nepoznatih momaka... a zanimljivo je da su upravo oni prvi prekidali chat... Ponekad smo to radili i u paru, i chatovali sa parom preko cam, a solo cure su veoma rado ostajale sa nama do kraja.