NASLOVNA STRANAREGISTRUJTE SEULAZ ZA ČLANOVEPRETRAGA PROFILASIMPA FORUMKONTAKT

Povratak na prethonu stranu

foto:
pitanje člana:
datum/vreme slanja:
2009-11-27/ 18:13:34
PROFIL ČLANA KOJI JE POSLAO PITANJE
Pol muški
godine: 36
sekcija:
hetero
tema:
NE SHVATLJIVO
pitanje:
CAO SVIMA !!!!! posle duzeg vremena sam shvatio da devojke ili zene koje traze konbinaciju ili su pola lazni profili koje valjda dok se dopisujete sa njima svrsavaju ili pokusavaju da naprave od tebe napaljenog pacenika a druga polovina i ne zna pa makar ni da odgovori iz kulture !!! i zar nema devojaka koja bi u realnom zivotu nasla nekog, nista ja ovde ne kapiram ......
odgovor dr Radman:

foto:
komentar poslao:
datum/vreme slanja:
2009-11-28 / 13:07:31
PROFIL ČLANA KOJI JE POSLAO KOMENTAR
Bisex
godine: 33
komentar na pitanje:
NE SHVATLJIVO
komentar:
Druze, Uz svo duzno postovanje pokusacu da ti pojasnim neke stvari. Sam po sebi profil ti je bez ikakve veze. I nama su to zamerali:). Ja pokusavam da shvatim muskarce koji traze zene preko interneta i kakv je % uspesnosti, vreme dopisivanja do upoznavanja itd... Skoro sam imao raspravu na forumu o tome:))). Ne znam cemu se nadas i sta ocekujes, mi kao par smo naletali na sve i svasta (videli smo se sa ljudima, dakle fizicki kontakt). Mislim da je ovde takodje i gro prostitucije pogotovo profili sa dobrim ribama (otvoreno su nam trazili novac). Razmotri i varijantu da se mozda ni jednoj ne dopadas:)), ima i toga. Meni Simpatikus sluzi za razbibrigu dok sam na poslu, a ako se nesto desi nemam sta da izgubim. Trazi zenu u realnom zivotu, mislim da je mnogo lakse:)). Veliki pozdrav.

foto:
komentar poslao:
datum/vreme slanja:
2009-11-29 / 13:21:03
Pol muški
godine: 36
komentar na pitanje:
NE SHVATLJIVO
komentar:
sve sto si reko ima smisla ali mi nije jasno zasto se lazno prestavljaju a sto se tice prostitucije ok naleteo sam i ja na to ovde !!! ali poenta je cemu dolazak na sajt ako nemas nameru da upoznajes nekog imas gro sajtova za zabavu i raznih igara mislim da ljudi lece neke svoje frustacije ovde , tipa nesposobnosti i ostalog nedeostatka u zivotu ,ja sam ovde iz neke znatizelje i analize ljudi koji zele nesto a u stvari ne znaju ni sami sta zele !!!! imo sam i ja neke kontakte ali sve je to nesto bezveze ali ok hvala i na toliko pozdrav za sve !!!!!!

foto:
komentar poslao:
datum/vreme slanja:
2009-11-30 / 17:30:56
Bisex
komentar na pitanje:
NE SHVATLJIVO
komentar:
POzdrav, da probam u kracim crtama i iz iskustva. Internet kao medij je doneo koliko dobrih toliko i losih stvari kao posledicu. Dobrih ima mali milion pocev od komunikacija, olaksavanja posla, automatizacije.... Ja, recimo, ne bih mogao da poslujem da nema interneta. SA druge strane doneo je pregrst frustriranih, izopacenih, nesrecnih, nespremnih... Objasnjenja ima mali milion i verovatno su za ozbiljniju analizu od ove moje, ali pokusacu. Recimo nas slucaj, mi nemamo sanse nigde da pronadjemo par nego putem interneta. Nema swing klubova, nemam openminded prijatelje kojima bih to predlozio, nemam gde da upoznam starije zene koja su za sexualnuvezu sa mladjim, nemam nacina da moojoj lepsoj polovini nadjem ono sta nam odgovara, tako da tu internet ima smisla. E, sada, zamisli koliko je takvih parova kao mi. Ali, 50% tih parova samo to zeli, ali i ne sme iz milion razloga, a ovih drugih 50% postavlja prevelike kriterijume tako da se vremenom smoris. Mi smo u poslednje vreme i imali srece jer smo upoznali divan par sa kojim se jos nista konkretno nije dogodilo ali nam je lepo i ovako za sada. Ono sto ti trazis, trazi jos milijardu ljudi po netu i samo izuzetnno mali broj dodje do cilja. Motivi devojaka i ostalih su i ti koje si naveo, ali i izuzetne prilike, razbibriga i ostalo. A veruj mi drazenje one stvari je bolje od ogranja igrica na Faceu

foto:
komentar poslao:
datum/vreme slanja:
2009-11-30 / 17:58:58
Pol muški
godine: 22
komentar na pitanje:
NE SHVATLJIVO
komentar:
Ne znam šta da kažem... Nakon malo više od godinu dana na simpatikusu i još jednom sličnom sajtu moja mogu celokupno iskustvo da sumiram na ovo: Ima gomila muškaraca koji glume da su žene....Gomila homo i bi muškaraca (odmah da kažem da protiv njih nemam zaista ništa).... Gomila žena kojima je jednostavno potrebno samo da pogledaju tuđe slike, povedu nekoliko sexy chatova, čuju kako su lepe, jebozovne itd. kako bi podigle samopozdanje i nahranile ego (i eventualno finiširale sve to jednom masturbacijom). Naravno ima i onih koje nisu zainteresovane za podizanje samopouzdanja ili masturbaciju, takve samo razgledaju slike da bi prekratile vreme i ubile dosadu. Na kraju je procenat žena koje zaista žele pravi kontakt veoma mali a još manje njih je dovoljno hrabro da to zaista i ostvari.

foto:
komentar poslao:
datum/vreme slanja:
2009-12-12 / 00:29:33
Pol ženski
komentar na pitanje:
NE SHVATLJIVO
komentar:
...ja sam se ovde prijavila...jel sam mislila da se ovde razmenjuju repcepti za zimnicu:))) nisam imala pojma,da ovako nesto postoji...heheeh I kada je pocela da mi stize posta...sadrzaja:koliko sat,koliko ceo dan??? posto?????....priznajem,bila sam jako iznenedjana...i onda ja shvatim kada mi opet nekada.... tako dodje ponuda....sa jako smornim sadrzajem... iscoorim maximalno..i to se onda zove nevispatanje:)))) sa druge strane..jos nisam pocela da drkam...i da nabacujem MSN-ove...saljem fotke..itd.Boze u cemu li ja gresim...a uospte mi nije dosadno:)))))

foto:
komentar poslao:
datum/vreme slanja:
2009-12-18 / 10:36:05
Pol muški
godine: 22
komentar na pitanje:
NE SHVATLJIVO
komentar:
Pa jel će biti nešto od te zimnice? Ne valja puno da je držiš u tegli jer će se suviše ukiseliti.

POŠALJITE VAŠ KOMENTAR

Povratak na prethonu stranu

Ova web stranica sadrži tekstualni, grafički i audio materijal namenjen isključivo punoletnim osobama.
Svaka neovlašćena distribucija materijala sa ovog sajta biće krivično gonjena.

Naslovna strana | Registrujte se | Ulaz za članove | Detaljnija pretraga oglasa | Kontakt | Zaboravili ste šifru?